Cijfers inzake verkrachtingen in Antwerpen: 34 straatverkrachtingen in 2015 (dat is elke 2 à 3 dagen een verkrachting in het openbaar) waarbij er in 90 procent van de gevallen geen dader is bekend. Het aantal groepsverkrachtingen steeg in 2015 (24) met 40 procent ten opzichte van 2013 (17) – in 2014 waren het er 34.
Wetenschappelijk onderzoek naar Groepsverkrachting is gewoonweg onmogelijk omdat deze feiten in de statistiek gewoon als verkrachting worden geregistreerd.
Er ontstaan ook nieuwe fenomenen, zoals autochtone mannen die werkelijk geloven onder invloed van porno, vreemde culturen of eigen dwazigheden dat zij een vrouw HEBBEN. Dit hebben van een vrouw wordt bewerkstellligd door het totaal afbreken van het zelfbeeld van de vrouw en de onderdruking met de harde hand. Pijnlijk maar mensen laten zich ook temmen, lees volledig onderwerpen door conditionering. Devrouw wordt dan handelswaar die zogenaamde vriendinnen aantrekt en waarbij de man deze vrouwen seksueel onder een aangeleerde gehoorzaamheid (lees dwang) samen met zijn vrienden misbruikt meerdere malen per week.
Of dan weer andere verpauperde gezinnen waar iedereen het met iedereen doet en vrienden en kennissen mogen meedoen en wilsonvrije mensen nauwelijks nog beseffen wat seksualiteit inhoudt anders dan onmiddeellijke behoeftebevrediging. De parketten vinden deze feiten niet. Deze misdrijven vallen niet op en de buurten zijn zo smerig zodat men er vaak niet indurft. De enigen die het uitzonderlijk zien zijn de diensten van de jeugdrechbank (familierechtbank) maar deze gegevens blijven geheim.